7 Mart 2010 Pazar

Eyvah Eyvah


Uzun bir gülme krizinden kurtulup eve gelir gelmez blogumun başına geçtim. Kesinlikle yazılması gereken bir film diye düşündüm ve eğer yazmazsam bir haksızlık olabileceğini fark ettim. Dopdolu bir salonda gülmeler eşliğinde son dönemlerde izledğim en güzel filmlerden birisindeydim. Başta çok önyargılı olduğum, hayatta gitmem dediğim bir filmdi'Eyvah Eyvah.' Annemle babamın tavsiyesi üzerine Vuslatı da alıp gittim vee sonunda söyleyebildiğim tek şey 'gerçekten çok güzeldi' oldu. Müzikleri , oyuncu seçimleri ve özellikle Ata Demirer le Demet Akbağ olağanüstüydü. Müziklerdeyse Fahir Atakoğlu'nun parmağının olduğu zaten çok belliydi ; ama maalesef asıl beklediğim şey olmadı müzklerde.:( Film için özel bestelenen Ata D. ve Demet A. ın beraber söylediği, içinde rap olan şarkıyı bir türlü çalmadılar. Sonunda gelir diye düşündüm ; ama maalesef gelmedi:( Neyse tek kusuru buydu zaten bana göre. Hele bir sahne vardı ki kör taklidi yaptıkları; orada gerçekten gözlerimden yaş geldi ve düşündükçen sürekli gülebileceğim sahnelerden biri oldu. Tüm bunlar bir yana filmi asıl güzel yapan buruklukları gülüşlerle kapatabilmesiydi. Tam duygulanıp içiniz cız ederken öyle bir şey oluyor ki müthiş bir kahkaha patlatıyorsunuz. İnsanın üstüne çöken hüzünler yok bu filmde ; o kadar yumuşak ve naif ki salondan çıkarken hissettiğiniz enerji uzun bir süre yetebilir size:) Bu filme emek vermiş herkesi gerçekten ben saygıyla alkışlıyorum ve inşallah böyle güzel filmler hep izleyebiliriz diye umuyorum. İzlememiş olanlara da 'eyvah eyvah' diyorum:)

6 yorum:

  1. mMerhaba, film hakkinizdaki görüslerinizi alinti bloguna alintilamak isterim...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba fakat alıntı blogunun amacı nedir ?

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir soru...

    kendi acimdan güzel bir arsiv olusturmak,
    yazilarini alintiladigim bloggeri onure etmek tanitmak olabilir blogger agindaki yazilari bir blogta toplamak,
    blogger albümü olusturmak...olabilir .

    öyle düsünülümüs tasarlanmis bisey degil, benim o blog bostu silmeye kiyamadim hosuma gidiyordu ismi..
    nette gezerken alintilardefteri diye bir site ile karsilastim ordan esinlenip birden izledigim bir iki blogun yazi basligi ve resmini ekleyip link verdim yaziyi eklemedim..

    Bir büyügümüz yazi blogger kapatirsa blogunu senin verdigin bu link bi ise yaramaz dedi..
    simdi ki hali ile devam etmeye basladim...

    Simdiye kadar bir kisiden tepki aldim o da yemek blogu idi...Benim emegim benim blogumda durmali gibilerinden bisey söyledi...Heralde bütün yemek tariflerini alacak degildim bir tane ekleyip baska baska yemek bloglarina yönelecektim..

    ilk önce o bayana hak verdim,sonra kardesim paylasmayacaksan yaptigin yemegi ye yaz defterine, niye burda yayinliyorsun gibilerinden düsünmeden edemedim..

    Benim emegim diye sakinmanin alemi yok degil mi?
    Ben izin alipta yayinliyorum bi baskasi izin almaz haberin bile olmaz...
    Hem bilgiler güzellikler paylasildikca güzeldir!

    70.yazi yayinladim dün simdiye kadar yapilan ankette oldugu gibi memnun olurum ibaresi cikti...

    Böylesi bir soruyu sordugun sana tesekkür ediyorum...
    Sen de bir ilk oldun alinti blogu icin...Böylelikle ben de kendimi ifade etmis oldum!
    Bundan sonrasi nasil gider ne olur bilmiyorum...
    Simdilik böyle.

    selamlar...

    YanıtlaSil
  4. peki alabilrsin anlatıklarına bn de kısmen katılıyorum ve umauyorum ki blogun güzel eglenceli bir sayfa olur:) ama son bi kez soruyorum iice emn olmak için. alıntı yapılan yazıların sahipleri belirtilecek di mi=)?

    YanıtlaSil
  5. :))

    bayildim sana,
    cetin cevize cattik...

    blogu iyice incelersen kaynagin alindigi sahibi gösteriyorum..

    ben sana sorayim hep sen bana sordun bakalim..

    nasil eglenceli olabilir bi blog eglenceli olmasi icin ne yapilabilir...
    önerini bekliyorummm

    hadi sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. yorumumu yolladıktan sonra okudum blogu ve fark ettim ki her şey yolunda:) eğlence konusuna gelince de su an aklıma pek bi şy gelmiyo ama eger gelirse sana hemen haber vercm mrk etmee:)
    görüsürüz...

    YanıtlaSil